Met regelmaat ontvangen wij vriendelijke berichten van tevreden klanten:

Astrid Bauer:

Goedemorgen!

Alle meubels goed ontvangen, heel hartelijk bedankt voor alles en er zijn een aantal spaanse kennissen van ons die er ook over denken om zich in Nederland te vestigen – ik zal jullie bedrijf dan ook van harte aanbevelen als ze gaan verhuizen!

met vriendelijke groet,

Astrid Bauer

 

Tiena Pieksma:

Hallo Willem,

Vorige week zijn mijn spullen van Mallorca hier afgeleverd. Keurig op tijd en netjes.

Mvg, Tiena Pieksma

 

Dhr. Baay:

Geachte heer Althof,

Gaarne wil ik u bedanken voor de persoonlijke zorg die u heeft besteed aan het transport van de Honda naar Spanje. Alles is uitstekend verlopen waarvoor mijn oprechte dank.

mvg, Hendrik Baay

 

Irene:

Hoi Willem, het zit erop en je wil niet weten hoe het er nu uitziet hier, kan nog een huis inrichten denk ik. De vrachtwagen was er vrijdag al lekker vroeg dus we konden meteen aan de slag met z´n allen. Perfecte mensen moet ik zeggen zowel van jullie als van het bedrijf uit Cartagena. Het zal nog wel wat tijd kosten voordat alles weer z´n plekje heeft. Bedankt voor de goede organistatie.

Irene Noordermeer

 

Cor Dekker:

Geachte heer Althof,

Fijn dat u zo alert heeft geregeerd om mijn verhuizing van Velez naar uw depot zo snel en vakkundig te organiseren. Bedankt voor alles en tot later als de spulklen naar Nederland kunnen.

Cor Dekker

 

Marian Dragt

Beste Willem,

Bedankt voor de vooral nagekomen afspraken betreffende het laden en lossen. Mijn complimenten!

Marian Dragt

 

Dirk Jansegers:

Beste Willem,

Dank u vriendelijk voor de perfecte service en wat aardig dat u mij een rondleiding hebt gegeven in uw bedrijf. Dat gaf mij een goede en betrouwbare indruk van uw bedrijf. Ik zal u recommenderen bij vrienden en relaties.

Dirk Jansegers,
Lebbeke

 

Dhr Muller:

Geachte heer Willem Althof,

Dank voor alles, het is allemaal keurig volgens afspraak verlopen.

Met dank voor Uw goede services.

Rob Muller

Alcaidesa

 

Dhr van Heck:

Perfect !

Dank voor het bericht en de goede service.

Met vriendelijke groet,

Felix van Heck

 

Rob Doeven van Spanish Goodlife:

Hallo willem

Het is weer geweldig gegaan en supersnel! Alles is er al, ik vlieg zo weer naar Nederland voor diploma uitreiking zoon daarna via London waar hij een interview heeft voor een stageplaats in een Hotel en vanaf dinsdag hoop ik een tijd meer niet meer te vliegen wij zijn dan eindelijk in spanje.
Bedankt voor de goede service!
Groeten Rob

 

Familie Kroese:

Hallo Willem,

Alles ging fantastisch, bedankt.
Wat helemaal grappig was is dat de chauffeur die onze spullen kwam lossen, zijn dochter voor mijn moeder werkt. Wat een toeval he!
Bedankt voor de goede zorgen.
Met vriendelijke groet,
hendrikje en toine

 

Rob Clercx:

Beste heer Althof,

Goederen zijn goed overgekomen, complimenten voor de correcte uitoering.
Vriendelijke groet,

 

I. Artiel:

Hi Willem,

Hartelijk dank voor de erg goede service, ben er zeer over te spreken.

Pad en Moms zijn er ook blij mee dat het allemaal goed is verlopen.
We houden zeker contact betreft het transport van mijn ouders.

Een heel fijn weekend toegewenst …

Met vriendelijke groet,

Immi

 

D. Gorter

Geachte heer Althof,

We zijn weer terug uit Istanbul. We hebben alle spullen in goede orde aangetroffen, tot mijn opluchting was er slechts een bordje gebroken. De Gamma-verhuisdozen bleken inderdaad wat aan de lichte kant voor mijn zware boeken, maar het is goed aangekomen.
Ik wil u hierbij hartelijk bedanken voor alle zorgen en mocht ik u in de toekomst nog eens nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn.

Met vriendelijke groeten,

Durk Gorter

 

Patrick de Haan:

Hallo Willem,

Hierbij het adres van de opslag:

Mijn mobiele nummer is***. Als je me even belt, als de vrachtwagen vertrekt, weten we ongeveer wanneer we er rekening moeten houden in Nederland.

Alvast ontzettend bedankt en wie weet bel ik nog wel eens als we spullen van Nederland naar Spanje moeten verhuizen.

Patrick

 

HJ Mulder:
Heren,
Gistermorgen hebben wij onze rijkdommen uit Estepona in Alkmaar opgehaald. We zijn buitengewoon blij met de mogelijkheden die jullie ons boden en bieden. Dank namens ons drieën en namens de wetenschap. En graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Henk Mulder, Monster

 

Marjon van der Wateren:
Hola Willem, de verhuizing is voorspoedig verlopen, leuke aardige mensen zowel in Nederland als hier in Spanje ! We zijn al aardig aan kant met alles, alleen de salon nog. Hier en daar nog een lamp enzo maar het begint ergens op te lijken! Bedankt voor de support en het leuke contact gedurende het gehele traject en het beste voor 2009 en een voorspoedig herstel, Mochten wij in de toekoemst om wat voor reden dan ook weer verkassen dan hoor je van ons. Marjon van der Wateren
Familie Breijman:
en verder willen wij je nog hartelijk bedanken voor alle goede services en begeleiding bij onze verhuizing. Ook in Spanje is alles goed verlopen. De lossers hebben na afloop van ons een biertje gekregen en we hebben met zijn allen even naar onze jukebox geluisterd. Met vriendelijke groeten: angeline en nico

 

Mensaje: Dag Willem,

Via deze weg willen we je bedanken voor de vlotte en professionele verhuis van ons materiaal. Alles is in goede staat en met een perfecte timing toegekomen.

Mvg

Serge en Ilse

 
Mensaje: Hallo Willem,

De verhuizing van de auto en meubels van Nederland naar Spanje is achter de rug !!!

En moet zeggen helemaal TOPPERTJE !!!!!
De inzet van jouw en de jongens die de verhuizing hebben gedaan was helemaal super !!!!
Een dikke vette 10 voor jullie !!!

Groetjes Janny

 
Mensaje: Hallo Willem

Nooit geweten dat jij zo’n mooie webpage had,reden des te meer ommijn waardering voor jouw vakmanschap te delen met de lezer.
Zelf het transport van Milan haar konijn naar Spanje was voor jouw geen probleem.
Petje af voor jou

 

Mensaje: geachte heer Althof,

bij deze wensen wij U te feliciteren voor de heel professionele aanpak en flexibiliteit tijdens onze verhuis van belgie naar malaga;

Dankzij U is onze verhuis als een droom verlopen, de contacten, communicatie, opvolging en uitvoering zouden als voorbeeld moeten dienen .

Beter kan gewoon niet

Annemieke Wielandt & daniel Gheys

lomas del sol 43

benajarafe

 

 

Mensaje: Beste heer Althof,

Mijn complimenten voor alles. Ondanks dat wij tot drie keer toe de verhuisdatum moesten wijzigen (en u had ons nog zó erop gewezen dat opleveringen vaak uitlopen), is de verhuizing tot een goed einde gebracht. U beschikt trouwens over een uitstekend team medewerkers. Doe uw mannen de groeten!

 
Mensaje: Beste Willem,

dat je een goede verhuizer bent wisten we al, maar dat je ook nog eens zoveel afweet van de regels, cultuur, gewoontes, gebruiken etcetara heeft ons bijzonder verrast. dank voor al je tips!
Nu lekker uitrusten, want het was wél een klus hoor!

 
Mensaje: Ik had nooit gedacht dat het zo vlotjes zou verlopen. Toen ik een paar jaar geleden naar Spanje verhuisde was het op z´n zachts gezegd een puinhoop. Nu verliep alles op rolletjes, zelfs het pendelen met een kleinere auto tussen mijn woning en uw vrachtwagen verliep prima. Nu ben ik weer uitgerust in Haarlem beland en wil u graag de complimenten maken, waar anderen best getuige van mogen zijn. Ik ben blij dat ik voor u gekozen heb. Dank voor uw goede services.

Maaike

 
Mensaje: Mijnheer Althof,

Het moét gezegd worden: u zet uw woorden inderdaad om in daden. Hoewel de verhuizing naar Marbella vooraf door ons als obstakel werd gezien, heeft uw bedrijf bewezen dat deze zorg en ongerustheid geheel onterecht bleek.

Chapeau!!

 
Mensaje: Beste Willem,

De terugreis verliep voorspoedig ; gelukkig maar want het was een enerverende week. De vriendelijke woorden waren complimenten gebaseerd op uw snelle service ( informatie en werkwijze )die u zelf verdient !

Ton den Blanken , Antwerpen.

 
Mensaje: Beste Willem,

De verhuizing is allemaal super verlopen! Veel dank hier voor.
Inmiddels zijn de dozen uitgepakt. Kun je ervoor zorgen dat die opgehaald worden?

Met vriendelijke groeten,

Sandra Krikke