Een verhuizing naar Portugal heeft altijd een behoorlijke impact voor de betrokkenen. U heeft al een groot deel van het traject afgelegd door dé stap te nemen. U heeft al heel veel geregeld maar uiteindelijk moet er als één van de laatste zaken de verhuizing worden geregeld.

STEALTH VERHUIZINGEN kan u die zorg geheel uit handen nemen.

images-68

Klik hier voor een offerte

 

Door onze samenwerking met een aantal gecertificeerde verhuisbedrijven overal in Europa, zijn we in staat om u een verhuizing naar wens aan te bieden. U heeft het voor het zeggen!

De verhuizing wordt in overleg met één van onze vaste begeleiders volledig punt voor punt doorgenomen. Deze begeleider is tevens uw aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Wij houden er van om duidelijk te zijn en doordat u alles met deze persoon bespreekt, kan er nimmer verwarring ontstaan.

Tijdens de voorbereiding worden alle mogelijke zaken met u besproken. Één daarvan is of u wellicht een bepaalde tijd moet overbruggen en u uw inboedel moet opslaan. Wij beschikken zowel in Nederland als elders in Europa op verschillende lokaties over kwalitatief uitstekende opslagruimtes. Het tarief zal u meevallen. Zo is het ook mogelijk dat er een verhuislift nodig blijkt te zijn, ook dat is geen probleem!

Zo kunt u er voor kiezen om een groot gedeelte zelf te verzorgen zoals het in- en uitpakken en het de- en monteren van uw meubilair. Vaak hebben onze klanten ook de beschikking over laad- en loshulp ter plaatse. U begrijpt: dit maakt uw verhuizing voordeliger.

Ook kunt u er voor kiezen de verhuizing compleet door ons te laten verzorgen. Full-service heet dat bij ons. In dat geval wordt de gehele verhuizing inclusief het in- en uitpakken, de- en monteren, laden en lossen tot in de diverse ruimtes van uw nieuwe verblijf volledig door ons verzorgd. U hoeft alleen maar aanwijzingen te geven.

Maar, combinaties van het bovenstaande zijn ook mogelijk. Uit ervaring weten we dat er vooral in Zuid-Europa lokaties zijn waar gewoonweg onze verhuiswagens niet passen. In dat geval wordt er ter plaatste gependeld met een kleine transporter om alles bij uw nieuwe verblijf te kunnen bezorgen.

Bij STEALTH VERHUIZINGEN kan dit alles naar wens!

Klik hier voor een offerte